Четверг, 02 мая 2024 19:21

Часів Яр боронять бійці ГУР, а Торецьк під загрозою, бо не вистачає людей, — Дикий

Читать на русском

Часів Яр боронять бійці ГУР, а Торецьк під загрозою, бо не вистачає людей, — Дикий

Часів Яр боронять бійці ГУР, а Торецьк під загрозою , бо не вистачає людей, — Дикий

На фронті відбувається суцільна м’ясорубка в режимі 24/7 і ЗСУ особливо не вистачає снарядів та поповнення особового складу. Зараз окупанти роблять три кроки вперед і два кроки відбивають Сили оборони, зазначає ветеран АТО.

ЗСУ досі відчувають нестачу артилерійських снарядів, а головною проблемою є нестача людей. Російські окупанти діють все активніше і намагаються промацувати слабкі місця вздовж лінії фронту, а під основними ударами зараз Часів Яр, під ризиком також Торецьк.

Про це в інтерв’ю розповів ветеран АТО та військовий експерт Євген Дикий.

Він зазначає, що людям треба перестати "залипати" в мапу проєкту DeepState й намагатись аналізувати за її допомогою ситуацію на фронті. Там все відбувається зовсім інакше, і жодних висновків про прорив фронту чи його вирівнювання робити не можна.

"Жодна мапа не покаже вам, що насправді на фронті відбувається суцільна м’ясорубка в режимі 24/7, — каже Дикий. — Десь прорвались "орки", кудись підкинули підкріплення до ЗСУ; окупанти відбили 10 позицій, потім наші хлопці забрали їх назад. Як тут можна говорити про якесь стабілізування, якщо ворог більше оперує не захопленими населеними пунктами, а слабкими позиціями, які намагається промацати".

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.