Воскресенье, 03 марта 2024 15:05

На Авдіївському напрямку ворог застосовує все, крім ядерної зброї, – військовий

Читать на русском Read in English

На Авдіївському напрямку ворог застосовує все, крім ядерної зброї, – військовий

На Авдіївському напрямку ворог застосовує все, крім ядерної зброї, – військовий

Українські захисники демонструють достатньо позитивні результати в утриманні позицій – фронт не сиплеться.

Під час спроб наступу на Авдіївському напрямку російські окупанти застосовують змішану тактику і використовують усю зброю, якою оснащені ворожі підрозділи. Про це у проєкті військових кореспонденток Наталії Нагорної та Юлії Кирієнко "Спостережний пост" розповів Юрій Федоренко ("Ахіллес"), командир батальйону ударних безпілотників 92-ї окремої штурмової бригади.

За його словами, минулого тижня противник пішов на штурм за підтримки броньованої техніки (БМП, БМД, БТР, танки) – колонами, як в Авдіївці.

“Як наслідок – Сили оборони знищили 22 одиниці броньованої техніки противника... Успіху немає, зовсім немає. У нас втрат в Силах оборони не було під час цих штурмових дій противника”, – зазначив комбат.

Після цього, повідомив Федоренко, ворог змінив тактику — затягувався в район накопичення малими групами впритул до позицій ЗСУ і намагався проводити ударно-штурмові дії за підтримки артилерійських засобів.

“Тактика змішана абсолютно. Єдине, що українці мають розуміти та знати – не стільки тактику, яку застосовує ворог, а те, що ворог застосовує все, що в нього перебуває на озброєнні й те, що не перебуває, за винятком ядерної зброї”, – зауважив він.

При цьому, як запевняє військовий, завдяки об’єднаній роботі Сил оборони, українські захисники демонструють достатньо позитивні результати в утриманні позицій і, за його словами, “фронт об’єктивно не сиплеться".

"Я вважаю, що друга лінія оборони буде завершена в найкоротшій перспективі. І це суттєво (в разі, якщо противник десь буде мати успіх) зупинить ворога”, – наголосив він.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.