Понедельник, 04 марта 2024 16:35

Дедалі більше депутатів від "Слуги народу" хочуть достроково скласти мандат

Читать на русском

Дедалі більше депутатів від

Дедалі більше депутатів від "Слуги народу " хочуть достроково скласти мандат

"Раніше говорили, що приблизно 20 людей хочуть скласти мандат і написали офіційну заяву. Зараз охочих піти значно більше, але їх просто не відпускають. Блокується на рівні керівництва фракції. Якби зараз можна було б спокійно піти з Ради без жодних наслідків, то питання — що взагалі залишиться від фракції, та й від парламенту загалом… Зараз ситуація всередині навіть гірша, ніж у січні 2022 р. Якщо говорити про нашу фракцію — якийсь хаос постійний, кожен займається чим хоче, каже, що йому заманеться , А керівництво взагалі забило, їм нецікава наша думка ні з якого питання.. У тому числі, що ми думаємо з того чи іншого питання. Нас ніхто нее посвячує в плани, інформація трохи доходить перед засіданнями, у стилі: №натисни зелену за те, і за це". З нами взагалі не рахуються, але зате постійно якісь погрози на кшталт "несете відповідальність перед людьми". Це вже всіх тупо дістало", — каже джерело у фракції.

Також, за його словами, на багатьох депутатів впливає ситуація на фронті і невиправдані надії на швидку перемогу у війні.

«Немає розуміння, куди взагалі все це рухається, тому що нас взагалі ніхто до відома за глобальними планами не ставить», — каже джерело.

Також, за його словами, на бажання багатьох "Слуг" скласти мандат вплинула остання зустріч президента із монобільшістю.

"Раніше зустрічі фракції з президентом завжди надихали і мотивували, було відчуття, що ми одна команда. А на нещодавній зустрічі Зеленський дав зрозуміти, що він себе з нами вже не асоціює, що фракція — це "ваша команда". Ну, грубо кажучи, ні перспектив, ні політичного майбутнього у нашої фракції немає.Так і сенс тоді нашого перебування тут?Просто, щоб кнопку натискати за наказом зверху.Багато кого демотивувало ще більше, внутрішній настрій зараз — смута і безвихідь.Але і піти не виходить — ніхто не відпустить , зараз так точно, але у багатьох давно вже «чемоданний настрій», — розповіло джерело про настрої у фракції.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.