Суббота, 30 марта 2024 17:00

Під час ліквідації пожежі в центрі Одеси загинув рятувальник Антон Халіков: працював командиром відділення

Читать на русском

Під час ліквідації пожежі в центрі Одеси загинув рятувальник Антон Халіков: працював командиром відділення

Під час ліквідації пожежі в центрі Одеси загинув рятувальник Антон Халіков : працював командиром відділення

Український рятувальник 31-річний Антон Халіков загинув 29 березня під час ліквідації пожежі в центрі Одеси. Він понад шість років працював у Державній службі з надзвичайних ситуацій, був командиром відділення.

Про втрату повідомила пресслужба ДСНС 30 березня. "Вчора під час ліквідації пожежі в центрі міста Одеса загинув рятувальник Антон Халіков. Трагічна втрата. Не хочемо вірити. Не знаходимо слів… Спочивай з миром, друже", – йдеться в повідомленні.

Напередодні в ДСНС повідомили, що вдень у п’ятницю до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Канатна в Одесі.

 xdidzriruiqqhant

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що відкритим полум’ям горять дах та квартира на верхньому поверсі житлової чотириповерхівки.

Підрозділи працювали за підвищеним номером виклику. Майже три години вогнеборці гасили пожежу на площі 1500 кв. м. Із задимленого будинку було евакуйовано трьох людей.

"На жаль, під час гасіння пожежі загинув рятувальник. Усі деталі встановлюються. Від ДСНС залучали 16 одиниць пожежної техніки та 64 рятувальники", – йшлося в повідомленні.

Причину пожежі встановлюють.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.