Вторник, 02 апреля 2024 21:44

Жураківська розповіла про свою реакцію на проросійську позицію експодруги з Маріуполя Іри Горбачової

Читать на русском

Жураківська розповіла про свою реакцію на проросійську позицію експодруги з Маріуполя Іри Горбачової

Жураківська розповіла про свою реакцію на проросійську позицію експодруги з Маріуполя Іри Горбачової

Відома українська актриса Олеся Жураківська чесно зізналася, що вважала подругою свою російську колегу Ірину Горбачову, тож проросійська позиція колись близької людини стала для українки справжнім ударом. Це було дійсно неочікувано як для фанів зірки, так і для людей із її українського оточення. Справа в тому, що Горбачова – уродженка Маріуполя, колишня дружина українського музиканта Антона Савлепова. Вона жила в Києві і публічно зізнавалася Україні в любові, але повномасштабна війна зірвала всі маски.

Жураківська ж говорить, яким би болісним не було усвідомлення того, що навіть друзі можуть виявитися ганебними зрадниками, вона навчилася прощатися з такими людьми й ні про що не жалкувати. Своїми думками вона поділилася в розмові з Аліною Доротюк, яка вийшла на однойменному YouTube-каналі журналістки.

Жураківська знайшла позитив у тому, що російські актори, які багато працювали в Україні, показали свою гнилу сутність. Так, на думку знаменитості, вони назавжди закрили для себе дорогу в українське кіно, звільнивши простір для вітчизняних талантів.

 qkxiqdxiqdeihrant

"Для мене це був удар, коли я почула, що людина, яку я вважала своїм другом, каже, що "в цілому, я не засуджую". Мене просто паралізувало в той момент. Але такий зараз час. Потрібно рвати зв’язки, не озираючись назад. Потрібно, щоб повітря свіжого було більше, звільняти простір для маневру, для творчості. На місце цих людей прийдуть люди, у яких не було можливості зробити крок, тому що вигрібалося все, щоб заплатити їм гонорари", – висловила свою думку акторка.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.