Вторник, 16 апреля 2024 20:37

Зірка "Слова пацана" Микита Кологривий розповів про яскраве життя в Україні, а дитинство в Росії назвав "гетто"

Читать на русском

Зірка

Зірка "Слова пацана" Микита Кологривий розповів про яскраве життя в Україні, а дитинство в Росії назвав "гетто"

Російський актор Микита Кологривий, зірка пропагандистського серіалу "Слово пацана. Кровь на асфальте" після розлучення батьків до 7 класу жив в Україні. Через жахливу поведінку його вигнали зі школи, тому дитину відіслали до Сибіру жити з батьком у місто Новосибірськ.

Переїзд дався школяру нелегко, тому він досі з теплом згадує дитинство в Україні. Про це Кологривий розповів в інтервʼю.

"Тут мені було важко. Коли дорогою до школи, навесні, тут все тече до чортової матері, тут все ллється, мало чого зроблено... Це зовсім різні світи, розумієте. Мати в Україні, батько в Сибіру. Там тепло, сонячно, в дворі алича, груші, яблука, виноград, волоські горіхи, каштани. Тут – горобина, горобина і все", – сказав актор.

Зірка  qrxiquieuiduant

Дитинство в Україні він охарактеризував лише теплими словами. Запевнив, що жив у достатку, багато гуляв і добре ладнав з матір’ю. Приїхавши до РФ, він відчув себе "як у гетто".

"Мати сказала, що якби не батьківське виховання, я міг би опинитися в інших місцях. Чарівна помах його чарівної руки зможе зупинити мої якісь бажання. Не можна було спізнюватися, не дай Бог, від мене сигаретами буде тхнути. Міг і отримати, якщо запізнюся хвилин на п’ять або ще щось. Він карав не лише ременем. Наприклад, чудовими завданнями перенести цеглу", – розповів актор.

До слова, його мама і досі живе в Україні та спілкується з сином. Її новий чоловік служить в лавах ЗСУ, але Кологривий підтримує окупантів.

Зірка

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.