Четверг, 07 марта 2024 14:07

Маша Єфросиніна відреагувала на резонанс через інтерв’ю з Христиною Соловій: попросила українців не "влаштовувати срач" через минуле

Читать на русском

Маша Єфросиніна відреагувала на резонанс через інтерв’ю з Христиною Соловій: попросила українців не

Маша Єфросиніна відреагувала на резонанс через інтерв ’ю з Христиною Соловій: попросила українців не "влаштовувати срач" через минуле

Українська ведуча Маша Єфросиніна не втрималася від коментаря щодо резонансу, який викликало її інтервʼю зі співачкою Христиною Соловій. Під час довгої розмови в них виникла суперечка на підставі мовного питання, де жодна зі сторін не прийняла позицію протилежної, тому в глядачів виникли запитання, чому фрагмент просто не вирізали.

Це обурило журналістку, яка, з її слів, прагне висвітлювати різні погляди, навіть якщо вони не співпадають з її світобаченням. Відповідь підписникам Маша Єфросиніна записала в Instagram.

"Я завжди декларувала свою позицію щодо того, що в мене на каналі мають звучати реальні думки реальних людей, навіть якщо ці думки я не поділяю. Але я точно не буду мовчати, якщо, на мій погляд, вони перетинають мої особисті червоні лінії або мої особисті принципи. Я завжди це і показувала, і відповідала, і буду відповідати далі, адже тільки так ми можемо вибудувати демократичні медіа в європейській країні", – почала телеведуча.

Маша Єфросиніна відреагувала на резонанс через інтерв’ю з Христиною Соловій і попросила українців не

Ведуча визнала, що очікувала бурхливої реакції на складну розмову, але закликала не влаштовувати "срачі", які б були спровоковані минулими подіями.

"Усі сьогодні абсолютно погоджуються, що ми по горло захлинаємося в срачах. Мені б хотілося вже запропонувати відходити від срачів про минуле. Ображати одне одного за те, що було в минулому, коли ми всі вже зробили свої висновки, пропрацювали помилки... Годі сратися. Я пропоную зосереджуватися на теперішньому, на майбутньому. Там теж є місце дискусіям, повірте", – продовжила Маша Єфросиніна.

Вона впевнена, що толерантна позиція та думки про майбутнє допоможуть вибудувати в суспільства критичне мислення та створити демократичну державу, де кожен голос важливий.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.