Пятница, 12 апреля 2024 17:54

Голова КОВА взяв участь у конгресі місцевих та регіональних влад (ФОТО)

Голова КОВА взяв участь у конгресі місцевих та регіональних влад (ФОТО)

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України, який відбувся у Чернівцях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

У заході під головуванням Президента України Володимира Зеленського взяли участь: Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук в онлайн режимі, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, члени уряду, голови обласних адміністрацій та громад, дипломатичні представники держав-сусідок і партнерів України, президент Світового конгресу українців Павло Ґрод. Президентка Бундесрату Федеративної Республіки Німеччина Мануела Швезіг звернулася до учасників у відеоформаті.

Підтримка військових, підвищення безпеки та ефективна захист територій – головні завдання, які є пріоритетом для шкірного регіону та громади. Попри різні потреби всі мають працювати на єдину мету – перемогу України. Про це говорили сьогодні під час Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України.

- зазначив Руслан Кравченко, голова КОВА.

Понад 160 учасників Конгресу офлайн та понад 1500 онлайн обговорили всі виклики, які стоять сьогодні перед Україною та шляхи їх вирішення. Зокрема питання безпеки, економічного розвитку, ситуацію в енергетиці, євроінтеграційні процеси. Також обговорили підтримку українського виробника.

Нагадаймо, що Київщина потрапила до трійки найкорумпованіших областей.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.