Пятница, 12 апреля 2024 21:02

Мережу шокували фото Камалії в синцях і крові: співачка прокоментувала

Читать на русском

Мережу шокували фото Камалії в синцях і крові: співачка прокоментувала

Мережу шокували фото Камалії в синцях і крові: співачка прокоментувала

Мережу сколихнули світлини співачки Камалії, на яких вона зображена з синцями, розбитими губами та підборіддям, а судячи з гематом на шиї, артистку навіть намагалися душити. Справжні це кадри чи фотошоп – поки не ясно.

OBOZ.UA звернувся за коментарем до виконавиці. У телефонній розмові співачка припустила, з якої причини, на її думку, світлини потрапили в мережу. Їхню оригінальність вона заперечує.

Мережу шокували фото Камалії в синцях та крові: співачка відреагувала qhtixhiqttiuzant

Мережу шокували фото Камалії в синцях та крові: співачка відреагувала

Мережу шокували фото Камалії в синцях та крові: співачка відреагувала

"Я не знаю, що це за світлини, – каже Камалія. – Не виключаю, що це може бути монтаж. Чому вони з’явилися? Думаю, що ЗМІ дуже скучили за мною, давно не давала інтерв’ю. Не знаю, як це ще пояснити. Мені почали всі телефонувати, я спочатку навіть не зрозуміла, чому так багато повідомлень та дзвінків. Почали зливати ці фото, запитувати. Казати: вийди в прямий ефір і покажи, що з тобою все гаразд. Я вийшла вчора в о півна одинадцяту вечора в ТікТок. Показала, що зі мною все гаразд. Ще раз вам кажу: не знаю, що це за фото. Я в шоці сама, зі мною все добре. Сьогодні заплановано благодійний концерт – буду на сцені".

Нагадаймо, в квітні минулого року співачка шокувала шанувальників зізнанням, що розлучається зі своїм чоловіком після 20 років шлюбу. Однак згодом артистка не раз натякала, що помирилася з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром. Подружжя час від часу зявлялося разом на публіці. Зокрема – на Каннському кінофестивалі.

З початку вторгнення чоловік співачки разом з їхніми двома дочками мешкає в Лондоні, дівчата пішли там до школи. Камалія час від часу навідує їх за кордоном. Де зараз перебуває Захур і чи має стосунок до інциденту (якщо фото таки виявляться справжніми) – наразі невідомо.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.