Четверг, 21 марта 2024 22:08

Таїсія Повалій, яка отримала російський паспорт, на росТБ поспівчувала українцям і похвалила окупантів за те, що її "врятували"

Читать на русском

Таїсія Повалій, яка отримала російський паспорт, на росТБ поспівчувала українцям і похвалила окупантів за те, що її

Таїсія Повалій, яка отримала російський паспорт, на росТБ поспівчувала українцям і похвалила окупантів за те, що її "врятували"

Відома співачка родом з Київщини Таїсія Повалій, яка підтримала геноцид власного народу, а в День Незалежності України минулого року ще й отримала громадянство РФ, прийшла на шоу опального Бориса Корчевникова на пропагандистському телеканалі "Россия-1". Там запроданка не полінувалася вилити якомога більше бруду на адресу своєї колишньої батьківщини та співвітчизників. Зокрема, артистка заявила, що терористичне повномасштабне вторгнення РФ в Україну стало для неї "спасінням".

За словами Повалій, вона приїхала до Москви 24 лютого 2022 року на зйомки шоу. Таке "співпадіння" з початком повномасштабної війни вона назвала "Божим провидінням". Відеофрагмент із ганебного шоу розповсюдили в мережі.

"Дивовижно! Боже провидіння! Ми з сином їхали на зйомку шоу з сумочкою, я в шубі і все. Але для мене це було як порятунок! Це ситуація з "СВО", я зрозуміла, що мене рятують. Що в мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей кажуть, що я занадто весела, а я радію, що я жива, що це свавілля в Україні може закінчитися", – видала путіністка.

Повалій стверджує, що до останнього залишалася в Україні, але її "обманули". Ба більше, своїх колишніх співвітчизників колаборантка теж назвала "обманутими людьми, до яких дійде прозріння". Співачка навіть висловила "жалість" до українців, але, звісно, не через постійні смертоносні обстріли Росії.

Таїсія Повалій, яка отримала російський паспорт, на росТБ поспівчувала українцям і похвалила окупантів за те, що її  queiueiqutieeant

"Ми чекали, що будуть підписані "Мінські домовленості", ми цим і жили. Ми вірили, але нас усіх обдурили. Усіх нас! Ми чекали! Адже я не виїжджала з України. А потім почалася "спецоперація". І я зрозуміла, що є надія все-таки на те, що будуть зміни в моїй країні. Тому що країна котиться зі скелі... Це обмануті люди. І мені їх навіть якось шкода. Але прозріння то прийде. І воно буде дуже-дуже складним", – переконана фанатка геноциду власного народу.

Окремо Повалій пожаліла і себе за те, що з 2014 року страждає від "нерозуміння" українців. Разом з тим співачка дуже пишається собою за виступи на пропагандистських вакханаліях у Кремлі. Особливо зрадниця виокремлює своє шоу 9 травня 2022 року, коли вона українською заспівала "Пісню про рушник", підтримавши тим самим наратив про "братні народи".

"Як і раніше, я продовжувала виступати на сцені в Кремлівському палаці, я брала участь у благодійних концертах, і мій виступ на Дні перемоги 22-го року, він же фурор справив, на мене мої співвітчизники... Я вже звикла до цього з 2014 року. Але своїм принципам я не можу зраджувати... Для мене було важливо вийти в День перемоги і заспівати пісню українською мовою "Рідна мати моя". Тому що для мене нічого не змінилося відтоді. Усі перевороти, усі революції – вони для когось. Для якогось пласта населення це робилося, але не для всіх людей України. Для мене важливо вийти з українською піснею на сцену Кремлівського державного палацу на День Перемоги! Я прям пишаюся цим своїм виступом!" – піднесено промовила зрадниця.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.