Понедельник, 25 марта 2024 05:42

На Миколаївщині дрони поцілили по енергооб’єкту, сталася пожежа – влада

За словами Віталія Кіма, пожежу оперативно ліквідували. Фото ілюстративне

На Миколаївщині через російську атаку дронами сталася пожежа на території енергетичного об’єкту, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«25 березня о 00:40 в Миколаївському районі внаслідок ворожої атаки БПЛА типу Shahed-131/136, відбулось займання на території енергетичного об’єкту, яке було оперативно ліквідовано», – написав він у телеграмі.

Постраждалих немає.

Сили оборони півдня повідомили, що війська РФ поцілили по енергетичному об’єкту на Миколаївщині.

Також через нічну російську атаку дронами є пошкодження енергетичної інфраструктури в сусідній Одеській області.

Це сталося через кілька днів після масштабної атаки РФ по об’єктах енергосистеми України.

За даними ЗСУ, війська РФ вночі атакували кількома хвилями дронів Shahed-131/136 з акваторії Чорного моря – сили ППО збили по 4 ударних БПЛА на Одещині та Миколаївщині.

Як зазначають Сили оборони півдня, перед атакою дронами з літака тактичної авіації з акваторії Чорного моря, намагаючись зашкодити роботі ППО, російські війська випустили по Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П – вона втратила бойову спроможність в повітрі.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Станом на 21 лютого в ООН підтвердили, що внаслідок майже дворічного повномасштабного вторгнення Росії в Україну загинули 10 582 людей, ще 19 875 поранені. В організації припускають, що реальна кількість втрат серед цивільних осіб є набагато вищою.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.