Воскресенье, 31 марта 2024 14:33

Хворий на рак король Чарльз уперше з’явився на публіці

Читать на русском

Хворий на рак король Чарльз уперше з’явився на публіці

Хворий на рак король Чарльз уперше з’ явився на публіці

Незважаючи на те, що король проходить хіміотерапію, він усе ж таки з’явився в каплиці Святого Георгія. Принца та принцеси Уельських, а також їхніх дітей на пасхальній службі не було.

75-річний король Великобританії Чарльз III разом із дружиною, королевою Каміллою, приїхав на щорічну великодню службу у каплиці Святого Георгія у Віндзорі. Тим самим монарх дав зрозуміти підданим, що почувається добре, і своєю появою спростував чутки про те, що його стан погіршується, пише Reuters.

Великодня служба – перша публічна поява короля відтоді, як у лютому йому діагностували рак .

У каплицю, де знайшли спокій його мати, королева Єлизавета II, і батько, герцог Единбурзький, Його Величність приїхав на авто. Він виглядав елегантно в темному пальті, темно-синьому костюмі та блакитній краватці. Король помахав присутнім рукою, перш ніж зайти всередину храму.

His Majesty King, The Queen, Princess Anne, Sir Tim. Duke and Duchess of Edinburgh і Dukees і Duchess of York arrive for church at Windsor pic.twitter.com/vbUtiAvWPl

— Rebecca English (@RE_DailyMail) 31 березня 2024

Королева Камілла одягла смарагдово-зелену сукню-пальто, яке поєднала із таким же капелюхом, чорними замшевими чоботами і темно-зеленою накидкою. В якості аксесуарів вона обрала стьобану чорну сумочку Chanel і завершила свій весняний ансамбль свіжим макіяжем: рожевою помадою та рум’янами.

До королівської пари приєдналися й інші члени сім’ї: принцеса Анна та її чоловік сер Тімоті Лоуренс, герцог та герцогиня Единбурзькі, принц Ендрю та Сара, герцогиня Йоркська.

<

Родинні Royal Family arrive for Easter Day Mattins Service at St. George’s Chapel in Windsor Castle.

Slight technical glitch, sorry. pic.twitter.com/z72Ca4k3dE

— Imperial Material ♚ (@royalistinusa) March 31, 2024

Зараз Чарльз проходить курс хіміотерапії, а тип раку, на який хворий король, не розголошується, як і в ситуації з Кейт Міддлтон .

Чарльз виконував більшу частину своїх непублічних державних обов’язків, таких як привітання іноземних чиновників та проведення регулярних зустрічей із прем’єр-міністром Ріші Сунаком . Минулого тижня король не був присутнім на щорічній службі в Чистий четвер, але випустив аудіозвернення, яке транслювали на заході. Він висловив жаль із приводу своєї відсутності та побажав публіці щасливого Великодня.

Wishing всі наші followers дуже Happy Easter. pic.twitter.com/EcdKxfqZcu

— The Royal Family (@RoyalFamily) 31 березня 2024

Цього року королівська родина не представила великодні фото.

На великодню службу цього року не приїхали принц та принцеса Уельські та їхні діти. Раніше повідомлялося, що Кетрін приступить до виконання королівських обов’язків наприкінці березня, але тепер, коли вона повідомила усьому світові про свій діагноз, терміни її повернення в публічний простір посунули доти, доки лікарі не дозволять їй це зробити.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.