Понедельник, 22 января 2024 04:40

Окупанти обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені

Читать на русском

Окупанти обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені

Окупанти обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені

Увечері, 21 січня, російська армія обстріляла Покровський район в Донецькій області. На даний момент відомо про двох загиблих та трьох поранених.

Про це повідомляє обласна прокуратура. Війська РФ вдарили, ймовірно, з РСЗВ "Град" і ствольної артилерії по Покровському району.

"У місті Кураховому та Красногорівці під завалами зруйнованих домоволодінь виявили тіла двох мешканців — загиблим було 31 та 61 роки", — ідеться в повідомленні відомства.

Окрім того, 2 жителів дістали осколкові поранення у своїх оселях — це 70 річний пенсіонер та юнак 19 років, який разом із батьками приїхав перевірити стан будинку, в якому вони раніше проживали. Обох доставлено до лікарні.

Ще однією постраждалою виявилась 31-річна мешканка міста Гірник. Жінка саме перебувала за кермом автомобіля на автошляху до села Зоряного, куди їхала провідати родичів. Поруч розірвався снаряд, і від вибухової хвилі вона отримала контузію.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.