Воскресенье, 03 марта 2024 12:25

Алла Пугачова натяком на війну в Україні побажала прихильникам миру: "Не здавайтеся!"

Читать на русском

Алла Пугачова натяком на війну в Україні побажала прихильникам миру:

Алла Пугачова натяком на війну в Україні побажала прихильникам миру: "Не здавайтеся!"

Знаменита російська співачка Алла Пугачова, яка разом із чоловіком-"іноагентом" Максимом Галкіним та їхніми дітьми після повномасштабного вторгнення виїхала з РФ, вперше за довгий час звернулася до фанів. Примадонна закликала прихильників "не здаватися", що багато хто вкотре розумів як натяк зірки на її антивоєнну та антипутінську позицію.

Свіжий допис зʼявився на сторінці артистки в Instagram. Уже традиційно публікація Алли Борисівни викликала істерику у Z-патріотів, яким складно змиритися із "зрадою" співачки, тож вони без перестану поливають її брудом.

Так, новим дописом Пугачова привітала прихильників зі "святом жовтих квітів", яке вона вигадала сама ще в юності й тепер багато років святкує у першу неділю березня.

"Перша неділя весни. Свято жовтих квітів. Не здавайтесь! Не засмучуйтесь! Мир вашому дому!" – написала артистка.

 heiukiqquidxant

Деякі коментатори побачили в дописі такий собі протест співачки проти російського вторгнення в Україну. "Дякуємо, що не злякалися і не прогнулися!", "Не здавайтесь! Одна фраза, Алло Борисівно, і ми все зрозуміли. Дякую, що залишилися Людиною!"

Крім того, на думку деяких коментаторів, Пугачова могла процитувала нині покійного Олексія Навального, який просив росіян з антипутінською позицією "не здаватися після його смерті".

Так чи інакше, Алла Борисівна вкотре дала зрозуміти, нехай і дуже завуальовано, що не підтримує агресію рідної країни.

А за декілька годин до публікації цього допису Примадонна розмістила у себе в профілі відео, в якому поділилася: "Я остання дізналася, скоріш за все, що вийшов альбом P.S. Мені приємно, дякую велике. Гарний подарунок до ювілею. Ну, а я можу подарувати до ювілею лише нові пісні. Чекайте, мої любі прихильники, лише заради вас".

Z-патріоти тим часом не можуть вгамувати власного гніву, тож пишуть образливі коментарі на адресу колись улюбленої артистки: "Прихильники? Раби і холопи мені пам’ятається. Співайте на чужині. Більшість шанувальників ви втратили", "Та заспокойся вже, Аллуся. Як то кажуть, померла так померла, з таким голосом краще мовчати", "Чим так завинила Росія, яка дала їй все? Як так можна зраджувати Батьківщину, що дала таку славу, таку висоту, таку глядацьку любов? Як? Шкода її", "Кому ця баба потрібна?" Набридла ти і вся твоя родина... Живи у своєму Ізраїлі і залиш Росію і росіян у спокої. Нікому не потрібні твої пенсіонерські пісні. Ти пенсіонерка, от і живи на пенсію", "Батьківщину вона любила у перебудову, коли бабло рубала та жила без бід. Ще напевно в СРСР непогано дружити у владі без сорому. А ось зараз через іноагента втекла Бог знає куди. Чужа мова, чужі люди і далеко вся близька рідня".

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.