Понедельник, 11 марта 2024 13:18

На фронті загинув військовий з Київщини Олександр Шкрабій

Читать на русском

На фронті загинув військовий з Київщини Олександр Шкрабій

На фронті загинув військовий з Київщини Олександр Шкрабій

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий з Київщини Олександр Шкрабій. Життя захисника України обірвалось у Запорізькій області.

Про це у своєму "Telegram"-овому каналі повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Вічна пам’ять і слава Герою!

"Лише у січні передали захиснику нашої громади Олександру Шкрабію медаль "За заслуги перед містом Ірпінь", а вчора отримали страшну звістку: наш побратим загинув на фронті", – написав Маркушин.

Захисник України переїхав до Ірпеня 8 років тому і з перших днів повномасштабного вторгнення РФ став у ряди ДФТГ на захист свого дому. Після звільнення Ірпеня вступив на службу ЗСУ в лавах 118-ї ОМБр. Загинув боєць у районі села Роботине у Запорізькій області, який є одним із найважчих напрямків на фронті.

Віддав життя за Україну: на фронті загинув військовий із Київщини Олександр Шкрабій. Фото qkxiqdxiqdeihrant

"Для мене як для дружини Саша – це мужність, порядність, вірність, доброта, чесність і правда. Моє справжнє велике кохання!" – каже про Олександра його кохана Галина. Героя поховають у Бердичеві – звідки родом він та його батьки. Прошу вас сьогодні поставити свічку та помолитися за Олександра, вшанувати його подвиги", – закликав Маркушин.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.