Пятница, 05 апреля 2024 22:04

Лідером запорізької банди, членам якої закидають крадіжки та вимагання, вбачають імовірного ватажка силового крила ОЗУ "Ліди"

Читать на русском

Лідером запорізької банди, членам якої закидають крадіжки та вимагання, вбачають імовірного ватажка силового крила ОЗУ

Лідером запорізької банди, членам якої закидають крадіжки та вимагання, вбачають імовірного ватажка силового крила ОЗУ "Ліди"

Ідеологічним батьком розгромленого наприкінці березня 2024 року на території Запорізької області угруповання, підрозділи якого спеціалізувалися на квартирних крадіжках (ч.5 ст.185 КК України) та вимаганнях (ч.4 ст.189 КК України), вважається 43-річний уродженець Баку, громадянин України Ашот Манучарян.

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info та побічно підтверджується матеріалами судового реєстру.

 qhtixhiqttidzuant

(Ашот Манучарян)

З них випливає: 29 березня слідчий суддя Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя Вікторія Калюжна застосувала відносно Манучаряна, якому серед іншого інкримінується керівництво у злочинній організації в якості особи, що здійснює злочинний вплив (ч.5 ст.255 КК України), запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

В інтерпретації держобвинувачення, Ашот Григорович особисто вважав себе кримінальним авторитетом та є "наближеною особою до так званого "вора в законі" на кримінальне прізвисько "Принц"

(Паата Чхартішвілі — Прим. Ред.)

Зауважимо, що в мережі наявні окремі архівні публікації зразка 2021 року, присвячені звитягам Ашота Манучаряна. Автори цих дописів, серед інших, характеризували авторитета в якості персони, дотичної до силового крила одного з потужних запорізьких наркоугруповань "Ліда".

Як би там не було, наразі Манучарян домагається пом’якшення "запобіжника", так само як і щонайменше троє фігурантів очолюваного ним ОЗУ: Іраклі Ліпартеліані, Максим Тутінін і Геворг Каграманян.

Нагадаймо, що наприкінці першого місяця весни поточного року силовики звітували про знешкодження угруповання, діяльність якого організував, в одній інтерпретації — кримінальний авторитет з оточення "вора в законі", а в іншій трактовці — зловмисник, що з метою наближення до єдиного у Запоріжжі представника найвищої касти злочинного світу створив злочинну організацію.

detective-info.com.ua

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.