Четверг, 21 марта 2024 11:52

Добровольці з РДК назвали кінцеву мету операцій у РФ

Читать на русском

Добровольці з РДК назвали кінцеву мету операцій у РФ

Добровольці з РДК назвали кінцеву мету операцій у РФ

Кінцева мета операцій російських добровольців полягає у ліквідації путінського режиму в РФ. Первинне завдання – це допомога українським військам.

Про це заявили російські добровольці у відповідь на питання кореспондента під час спільної пресконференції.

Спікер "Російського добровольчого корпусу" на запитання про кінцеву мету сказав, що первинне завдання російських добровольців – допомогти ЗСУ перемогти у війні.

"Друга мета – продовжити наш визвольний похід, поставити прапор РДК над стіною, над Білим домом і деконструювати режим, який душить нашу батьківщину. Це наша мета, ми будемо до неї йти навіть після перемоги у цій війні – для РДК війна продовжиться", – сказав він.

Представник "Сибірського батальйону" наголосив, що щодо демонтажу російської влади у російських добровольчих формувань єдина думка.

"Те, що зараз намагається керувати Росією, не повинно існувати. Який там буде формат, це питання не військове, а цивільне. Спочатку потрібно зробити цю роботу. Після цього найголовніше – можливість громадян РФ обирати самим, як їм далі жити. Потрібно демонтувати путінський режим", – заявив спікер.

Легіон "Свобода Росії" своєю чергою нагадав, що, крім трьох підрозділів, у рейді на територію РФ брали участь і бійці ічкерійських підрозділів. За словами спікера, їхня мета – звільнення Чечні від клану Рамзана Кадирова.

"У якій послідовності це буде – подивимося, як складатиметься військово-політична обстановка. Безумовно, головне завдання – ліквідація путінського режиму. А на території України завдання – вихід на межі 1991 року", – додав представник ЛСР.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.