Понедельник, 25 декабря 2023 18:17

За декілька днів окупанти знищили три бази з гуманітарною допомогою

Рашистські окупаційні війська за декілька днів знищили уже третю базу з гуманітарною допомогою у Херсоні.

Про це повідомив командир херсонського обласного загону швидкого реагування товариства Червоного Хреста України Микола Тараненко у коментарі “Громадському радіо”.

“Російські війська зруйнували вже третю базу, вони б’ють по гуманітарних центрах. Двічі накривали склади інших організацій, але зовсім нещодавно вони накрили наш склад гуманітарної допомоги, склад Червоного Хреста… Били “Шахедами”, били прицільно. У наш склад, наприклад, прилетіло три “Шахеди”; згоріло все”, – розповів Тараненко.

За його словами, ворожі обстріли Херсона та області не вщухають – щоденно від 30 до 50 ударів. Причому московити перейшли на “балістику, від якої важко ховатися”.

“Погано те, що вони (рашистські окупанти – ред.) перейшли на балістику, від якої дуже важко сховатися… Є обстріли, є руйнування, є, на жаль, постраждалі”, – зазначив представник Червоного Хреста.

Протягом минулої доби московитські окупаційні війська 71 раз обстріляли територію Херсонської області, випустивши 288 снарядів.

Нагадаймо, вночі проти 24 грудня рашисти обстріляли центр Херсона. Один зі снарядів влучив у житловий будинок. Внаслідок обстрілу загинули три людини, ще вісім місцевих мешканців отримали поранення.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.