Вторник, 12 марта 2024 20:36

Пошуково-рятувальну операцію в Кривому Розі завершили – влада

Наслідки російського удару, Кривий Ріг, 12 березня 2024 року

У Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці російського ракетного удару, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Надзвичайники обстежили всі квартири понівечених будинків. Врятували дев’ятьох тамтешніх мешканців», – написав він у телеграмі.

Голова ОВА нагадав, що внаслідок удару загинули три людини, десятки – поранені, точну кількість, за його словами, ще уточнюють. Раніше Лисак повідомляв, що серед постраждалих – десятеро дітей. Президент України Володимир Зеленський, який також повідомив про завершення пошуково-рятувальної операції, уточнив, що постраждалих дітей – дев’ятеро.

«Розгорнуті кілька пунктів незламності. З людьми, які стали свідками ворожої атаки, працюють психологи. По допомогу до них вже звернулися понад 30 містян», – додав Лисак.

За даними Офісу генпрокурора, внаслідок російського удару, завданого ввечері 12 березня, в Кривому Розі пошкоджені два багатоповерхові житлові будинки.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.