Суббота, 30 марта 2024 15:54

Російські атаки на південь України: Сили оборони звітують про збиття двох дронів і ракети Х-59

Пошкоджені російськими обстрілами будівлі в Миколаєві, лютий 2024 року

Російські війська продовжують обстрілювати Херсонську та Миколаївську області протягом дня, заявили Сили оборони півдня України 30 березня.

«Повітряні тривоги на півдні лунають з інтервалом у 5-15 хвилин протяжністю від години до 2,5», – повідомляють військові.

Зокрема, у Херсонській області російська балістична ракета, ймовірно, «Іскандер-М», вдарила по відкритій території. Крім того, ракета тактичної авіації поцілила в законсервовану будівлю на Миколаївщині.

За даними військових, внаслідок російської атаки люди не постраждали. Крім того, сили протиповітряної оборони збили керовану авіаційну ракету Х–59.

«Крім керованої авіаційної ракети, протягом дня захисники неба на півдні збили два безпілотники – розвідувальний SuperCam і ударний «Ланцет», – йдеться у зведенні.

Командування просить громадян перебувати в укриттях при попередженні про небезпеку.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.