Суббота, 03 февраля 2024 11:39

ЗСУ: Наступ ЗС РФ не може тривати вічно, але недооцінювати їх не варто

Читать на русском

ЗСУ: Наступ ЗС РФ не може тривати вічно, але недооцінювати їх не варто

ЗСУ: Наступ ЗС РФ не може тривати вічно, але недооцінювати їх не варто

Наступ російських військ на фронті не може тривати вічно. Наразі ворогові не вистачає сил і засобів, щоб просуватися далі по лінії зіткнення.

Про це повідомляє начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

"З того, що ми бачимо, противник не відмовиться вести бойові дії навіть цієї весни, оскільки продовжується і формування підрозділів, і підготовка резервів. Однак з того, що сказав Кирило Буданов, звичайно, наступ не може тривати вічно", – заявив він.

Євлаш пояснив, що для проведення наступальних дій потрібно залучити велику кількість особового складу, техніки, ресурсів та грошей.

"Наразі того, що вони зібрали тут, не вистачає, щоб просуватися далі. Ми зараз використовуємо нашу технічну перевагу, нашу інноваційність та нестандартний підхід до ведення бойових дій", – додав Євлаш.

Однак він наголосив, що противника не можна недооцінювати, оскільки російська армія залишається достатньо потужною.

"Звичайно, ворога не можна недооцінювати. Так, ми можемо певним чином над ним сміятися, але недооцінювати не варто. Все ж таки це залишається одна з потужних армій світу, яка має на озброєнні потужні БПЛА в досить великій кількості, РЕБ, великі запаси техніки, яка зберігається ще на Далекому Сході Росії", – зазначив речник.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.