Понедельник, 04 марта 2024 13:24

Кіберфахівці ГУР зламали сервери Міноборони РФ

Кіберфахівці Головного управління розвідки отримали доступ до серверів Міноборони РФ і отримали багато даних про військове керівництво окупантів, накази, звіти та розпорядження росіян.

Про це йдеться в повідомленні ГУР МО в Telegram.

“Тепер українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало МО РФ, а також − масивом секретної службової документації російського міністерства війни”, – розповіли розвідники.

Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між понад 2000 структурних одиниць Міноборони Росії.

У ГУР кажуть, що отримана інформація дозволяє встановити повну будову системи російського Міноборони та його ланок.

“Аналіз отриманих даних також допоміг ідентифікувати генералітет, інших високих керівників структурних підрозділів МО РФ, а ще заступників, помічників, спеціалістів − усіх, хто використовував софт для електронного документообігу під назвою “бюрократъ””, − наголосили у ГУР.

Нагадаймо, раніше представник ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що в української розвідки є списки людей, яких Кремль нібито може залучити до реалізації спецоперації “Майдан-3”. Він сказав, що досягнення цілей російські пропагандисти масово скуповують уже розкручені канали в Telegram та створюють нові задля розповсюдження деструктивних наративів.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.