Четверг, 14 марта 2024 09:20

Ми відкриємо вогонь по військових цілях Бєлгорода і Курська протягом 1,5 години, – РДК

Читать на русском

Ми відкриємо вогонь по військових цілях Бєлгорода і Курська протягом 1,5 години, – РДК

Ми відкриємо вогонь по військових цілях Бєлгорода і Курська протягом 1,5 години, – РДК

Глава і засновник Російського добровольчого корпусу Денис Нікітін заявив, що російські добровольці протягом 1,5 години відкриють вогонь по військових цілях Росії на території Бєлгородської та Курської областей.

Про це повідомили в РДК.

"Ми знову звертаємося до жителів Курщини та Бєлгородщини!

Ваше керівництво не вжило жодних заходів для вашого захисту або евакуації, а обстріли мирних міст і сіл України тривають, як і раніше. Ми змушені відкрити вогонь у відповідь по військових об’єктах у прикордонних регіонах! Негайно евакуюйтеся..

Звертаюся безпосередньо до жителів цих регіонів. Негайно залиште Курщину, Бєлгородщину, всі великі населені пункти. Ми відкриємо вогонь по військових цілях на цій території протягом 1,5 години після цього звернення".

Повідомлення було оприлюднено о 9:14. Зранку 14 березня місцева влада Бєлгородщини заявила, що над обласним центром і районом російські сили ППО збили 8 повітряних цілей, російські пабліки пишуть про нібито спробу заходу "української ДРГ".

У Міноборони РФ заявляють, що над Бєлгородською областю близько 8:30 ранку нібито збили 8 реактивних снарядів.

Доброволець легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський "Лютик" вранці 14 березня повідомив, що "в Курській області напружена ситуація, у Бєлгородській області тривають бої" і що їхня "визвольна операція триває вже 3 дні і триватиме далі".

За даними джерела УП в ГУР, місцева влада Бєлгородської та Курської областей РФ блокує евакуацію, людям забороняють виїжджати під загрозою звільнення і штрафів.

Нагадуємо,13 березня російські добровольці оприлюднили спільну заяву, де анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську та закликали місцевих жителів евакуюватися.

Нікітін розповів, що добровольці мають і трофейну зброю, і техніку.

Також він заявляв, що російські добровольці будуть докладати зусилля, щоб на прикордонних з Україною територіях жодних псевдовиборів російського диктатора Володимира Путіна не було.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.