Вторник, 02 апреля 2024 10:36

РФ вимагає від МОК перенести Олімпіаду-2024 з Парижа

Читать на русском

РФ вимагає від МОК перенести Олімпіаду-2024 з Парижа

РФ вимагає від МОК перенести Олімпіаду-2024 з Парижа

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) нібито зобов’язаний перенести Ігри-2024 із Франції до іншої країни після того, як мер Парижа Анн Ідальго заявила про небажання бачити на змаганнях спортсменів із Росії та Білорусі. При цьому представники РФ обурені тим, що МОК не відреагував на висловлювання градоначальниці.

Про це у своєму "Telegram"-овому каналі написав президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков. Поплічник режиму Володимира Путіна вдав, що не розуміє такого ставлення до представників країни-агресорки, а також звинуватив Париж у неготовності до Олімпіади.

 qrxiquirritkant

"Власне кажучи, якщо місто-організатор не готове приймати у себе спортсменів, які отримали право брати участь у змаганнях, то МОК має щонайменше перенести Ігри в інше місце. Але керівництво МОК взагалі не коментує індивідуальний політичний демарш пані Ідальго. Мовчання слід розцінювати як передачу повноважень щодо проведення Ігор владі Парижа, яка має право визначати, кому вони раді, а кому ні?" – заявив Поздняков.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.