Четверг, 04 апреля 2024 04:41

У Харкові підліток жорстоко побив чоловіка із сином: йому вручили підозру

Читать на русском

У Харкові підліток жорстоко побив чоловіка із сином: йому вручили підозру

У Харкові підліток жорстоко побив чоловіка із сином: йому вручили підозру

Правоохоронці стверджують, що 16-річний хлопець сам спровокував конфлікт, а потім напав на батька та його 15-річного сина. Тепер зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Неповнолітній харків’янин у стані алкогольного спʼяніння побив двох осіб біля одного з торгових центрів у Харкові. За це йому загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

"Хлопець безпідставно спровокував словесний конфлікт із чоловіком і його 15-річним сином, звертаючись до них нецензурною лайкою. Відчувши свою "зверхність", підозрюваний почав бити потерпілих, від чого вони впали на землю. І на цьому фігурант не зупинився: користуючись безпорадним станом батька та сина, він вдарив їх ногами по тулубу", — йдеться у повідомленні.

В прокуратурі уточнили, що сам інцидент відбувся ввечері 28 березня 2024 року, а неповнолітній перебував у стані алкогольного спʼяніння біля одного з торгових центрів Харкова.

"Правоохоронці викрили неповнолітнього зловмисника. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років", — зазначили в прокуратурі.

Що відомо про побиття

На відео, які з’явились у мережі, зафіксований момент побиття. Видно, що неповнолітній спочатку б’є 15-річного хлопця, який після удару падає на тротуар. За нього заступається його батько — тоді неповнолітній завдає ударів по голові і йому. Також є відеозаписи, на яких видно, як перед побиттям хлопець вживає алкоголь і наркотики зі своїми друзями.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.