Четверг, 04 января 2024 15:12

В Черкасах у 2024 році почнуть випускати пікапи Isuzu

Читать на русском

В Черкасах у 2024 році почнуть випускати пікапи Isuzu

В Черкасах у 2024 році почнуть випускати пікапи Isuzu

У 2024 році в Черкасах на автобусному заводі "Ataman" планують почати випускати пікапи Isuzu. Таку заяву зробив голова наглядової ради заводу "Ataman" Олександр Дорош, повідомив AUTO-Consulting.

Які саме пікапи хочуть випускати в Черкасах — Дорош уточнювати не став. Швидше за все, це повнопривідні Isuzu D-Max, які вже є у Нацполіції України.

Завод "Ataman" зараз випускає автобуси та вантажівки. Так, у 2023 році на цьому підприємстві зробили 500 автобусів (міські, міжміські, туристичні, шкільні) та 350 вантажівок різних типів на шасі Isuzu. У 2024 році у Черкасах планують збільшити випуск автобусів та вантажівок, а також налагодити виробництво пікапів.

В якій кількості в Україні хочуть випускати пікапи Isuzu – поки що невідомо. Зрозуміло, це буде невелике виробництво. Більшість пікапів буде призначено, мабуть, для ЗСУ та Нацполіції.

У 2024 році в Черкасах почнуть випускати пікапи Isuzu queiqxeihuixkant

Нагадаймо, в Україні продаж пікапів Isuzu D-Max почався у 2020 році. Наразі українцям їх пропонують у трьох комплектаціях. Стандартна комплектація L оснащується дизельним двигуном потужністю 120/163 к.с. і 360 Нм крутного моменту, який працює разом із 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

У комплектації L є Антиблокувальна гальмівна система, система курсової стабілізації, контроль тягового зусилля, захист паливного бака, масляного піддону та роздавальної коробки, передні подушки безпеки, передні та задні електросклопідйомники, кондиціонер, обігрів заднього скла, задній бампер із захисними накладками, сталеві колісні диски та інше.

У більш дорогій комплектації LS додатково є передні протитуманні фари, світлодіодні задні фари, хромована решітка радіатора, круїз-контроль, шкіряне рульове колесо, сидіння водія, що регулюється по висоті, 18-дюймові легкосплавні колісні диски та інше.

У 2024 році в Черкасах почнуть випускати пікапи Isuzu

Комплектація LS від L відрізняється не лише ширшим набором обладнання, а й дорожнім просвітом. Якщо у L кліренс становить 125 мм, то у LS – 135 мм.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.