Пятница, 05 января 2024 17:39

ЗСУ розбомбили глибинний бункер командування РФ біля Євпаторії

Читать на русском

ЗСУ розбомбили глибинний бункер командування РФ біля Євпаторії

ЗСУ розбомбили глибинний бункер командування РФ біля Євпаторії

4 січня українські військові завдали удару по військовій частині Російської Федерації в окупованій Євпаторії (Крим), внаслідок чого ворог зазнав втрат серед офіцерського складу.

Як повідомляє партизанський рух «АТЕШ» у Telegram, їхні агенти «провели дорозвідку військової частини зв’язку поблизу Євпаторії, по якій вчора завдали ракетного удару, та передали інформацію СОУ».

Партизани зазначили, що в результаті атаки було уражено пункт управління, який відповідав за захищений канал зв’язку з Кремлем та координацію протиповітряної оборони на всьому півострові. Крім цього, був уражений глибинний бункер, внаслідок чого було кілька 200-х та 300-х.

«Можемо з упевненістю говорити, що полковник Ісмагілов ніколи більше не осквернюватиме українську землю своєю присутністю (200)», — зазначили в «АТЕШ».

Крім цього, в Євпаторії «пригнічено» ППО, зокрема, вона більше не перебуватиме в «ураженій частині» селища Уютне, що біля Євпаторії. За інформацією підпілля, уцілілі засоби ворог перекидає на аеродром «Бельбек».

«Хочемо ще раз подякувати нашим агентам та всім жителям Євпаторії, які нам допомагали. Цей успіх ще раз підтверджує тезу, що навіть найменша (на перший погляд) допомога може бути вирішальною», — зазначили партизани.

Українське підпілля зазначило, що вже передало ЗСУ безліч даних про військові об’єкти ЗС РФ на всіх тимчасово окупованих територіях України, і додало, що удари по противнику не припиняться доти, доки останній окупант не залишить українські території.

У той же час, ТГ-канали постять повідомлення про те, що в бункері в цей час знаходився голова Генштабу РФ Валерій Герасимов. Дуже бажана для нас новина. Але... офіційного підтвердження немає. Розвідданих із підтвердженням немає. Тому радіємо тихо і тримаємо кулачки на удачу.

різне qkxiqdxiqdeihrant

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.