Понедельник, 27 февраля 2023 14:54

Розніс на друзки: дрон 126-ї бригади ТрО уразив ворожий блокпост біля Каховської ГЕС (відео)

Розніс на друзки: дрон 126-ї бригади ТрО уразив ворожий блокпост біля Каховської ГЕС (відео)

Українські захисники продовжують викурювати ворога з насиджених позицій на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Безпілотник 126-ї бригади тероборони ЗСУ ефектно атакував блокпост окупантів у стратегічно важливому місці – на заїзді на Каховську греблю з траси Р47 у Новій Каховці: бетонні блоки й намет буквально рознесло на друзки разом із особовим складом противника.

Об этом сообщает Компромат СНГ

Відео прильоту по російській позиції, облаштованій поблизу Каховської ГЕС на Херсонщині, оприлюднив 26 лютого український активіст, блогер та волонтер Сергій Стерненко.

У своєму дописі Стерненко не позначив локацію, де було завдано удару. Проте він повідомив, що "запальний" привіт окупантам на блокпостах передали бійці 126-ї бригади ТрО завдяки небайдужим українцям, які донатили кошти на придбання FPV дронів для підрозділів ЗСУ.

Точну місцевість атаки ідентифікували представники міжнародної волонтерської OSINT-спільноти GeoConfirmed. За їхніми даними, російський блокпост знищений у точці з координатами 46.772449, 33.375616. Це – ділянка траси Р47 у Новій Каховці, на самому під’їзді до Каховської ГЕС та греблі.

Зауважимо, 126-а окрема бригада Сил територіальної оборони (126 ОБр СТрО) – це кадроване в мирний час формування Сил територіальної оборони Збройних сил України у місті Одеса. Підрозділ перебуває у складі Регіонального управління "Південь" Сил ТрО. Станом на 15 вересня 2022 року, 13 військовослужбовців частини нагороджено державними нагородами.

Влучну атаку по російських об’єктах у Каховському районі 26 лютого підтвердив і автор популярного військового каналу "Жмурінформбюро", ветеран ЗСУ Кирило Недря. За його словами, окупантів буквально рознесло "по деталях і запчастинах".

Нагадаємо, 26 лютого представник Сил оборони півдня повідомив про три результативні удари, завдані по позиціях армії рф на окупованій частині Херсонщини – поблизу Голої Пристані, Олешок і Каховки.

stopcor.org

Источник: Архив компромата

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.