Вторник, 12 марта 2024 22:08

У Шойгу похвалилися знищенням техніки "ДРГ" на прикордонні та стали об’єктом глузувань

Читать на русском

У Шойгу похвалилися знищенням техніки

У Шойгу похвалилися знищенням техніки "ДРГ" на прикордонні та стали об’єктом глузувань

У російському міноборони заявили про "зрив спроби київського режиму здійснити прорив на прикордонну територію РФ" у Бєлгородській та Курській областях. Попри відео, зняті на російській території, у очолюваному Сергієм Шойгу відомстві заявили, що "не допустили порушення державного кордону РФ", а також похвалилися "космічними" втратами, яких нібито зазнали сили, що спробували здійснити прорив.

На сайті російського міноборони заявили про "десятки знищених терористів", а також про нібито ліквідовану бронетехніку, а в російському ФСБ пішли ще далі. При цьому фантазія у представників силового блоку РФ цього разу розігралася настільки, що їх висміяли навіть росіяни.

"Сьогодні вранці підрозділами Збройних сил Російської Федерації спільно з підрозділами прикордонної служби ФСБ Росії зірвано спробу київського режиму здійснити прорив на прикордонну територію Російської Федерації у Бєлгородській та Курській областях", – заявили в МО РФ.

У очолюваному Шойгу відомстві видали, що "терористичні формування за підтримки танків і бойових броньованих машин спробували здійснити вторгнення на територію РФ". Робили вони це нібито одночасно на трьох напрямках – у районах населених пунктів Одноробівка (село в Харківській області, розташоване неподалік кордону з РФ), Нехотіївка та Сподарюшине Бєлгородської області.

 rxidteiqeqihhant

"Самовідданими діями російських військовослужбовців усі атаки ЗСУ відбиті. По супротивнику завдано ударів авіацією, ракетними військами та артилерією. В результаті активних дій підрозділів прикриття державного кордону та прикордонників терористичні формування київського режиму, зазнавши істотних втрат, відкинуті. Порушення державного кордону не допущено", – стверджують у МО РФ.

У відомстві також заявили, що у районі Одноробівки нібито вбито 60 українських військовослужбовців, під Нехотіївкою окупанти начебто знищили три танки та бронетранспортер, а біля Сподарюшина – два танки.

У МО РФ також всього за 25 хвилин цього ранку "відбили чотири атаки українських ДРГ" у районі населеного пункту Тьоткіно Курської області. У цьому випадку, за версією відомства, "зазнавши значних втрат, противника відкинуто".

А у ФСБ, послухавши "зведення" МО РФ, надихнулися – і вирішили переплюнути відомство Шойгу. Пропагандисти ТАСС процитували заяву цієї російської спецслужби про те, що жодного заходу ДРГ на російську територію нібито не було, але "втрат" вони зазнали величезних.

"При спробі ЗСУ проникнути в Бєлгородську та Курську області знищено 100 осіб, 6 танків, САУ Caesar, 20 бронемашин противника, повідомили у ФСБ", – зазначено у повідомленні ТАСС.

Такі карколомні "успіхи" окупантів у "захисті" російської території зі скепсисом сприйняли навіть самі росіяни. У коментарях під відповідними новинами у російських пропагандистських пабликах вони висміяли авторів "зведень".

"Мало, пишіть більше", "100 чоловік це –15 солдатів ДРГ, –25 солдатів РФ і 60 мирняків?", "Пруфів не буде", "Про імперський лінкор забули написати", "А чому не 120?", "А також 2 легіони космодесанту і роту морської піхоти США", "30 літаків, 20 всюдиходів, 1 зірка смерті", "Віримо?", "Чого відразу не мільярд?", "Взагалі-то фейк, насправді було знищено 34532 бронемашини", "Мільйон, зведення як завжди", – пишуть коментатори.

Вони також вражені чисельністю так званих ДРГ.

"Нічогісінька така ДРГ: 20 машин, 6 танків", "Ніх*я у х*хлів ДРГ пішли. Що далі, 2,5к ДРГ з авіацією? Авіаносець по суші протягнуть?" – іронізують коментатори.

Другие материалы в этой категории: Главные преимущества Xbox над PlayStation »

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.