Среда, 03 января 2024 06:32

Санкції проти екснардепа зрадника від Київщини не працюють - політолог

Санкції проти екснардепа зрадника від Київщини не працюють — політолог

Аналітик Гліб Канєвський заявив , що Україна не стягнула жодного активу у звинуваченого в держзраді колишнього нардепа від Київщини Володимира Сівковича

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на блог Гліба Канєвського.

Ще в липні 2023 року ЗМІ писали, що у квітні 2023 року ДБР провело обшуки у 15-ти компаніях, які контролюються Володимиром Сівковичем, але за ними нічого не послідувало, а компанії продовжили спокійно функціонувати.

Одна з компаній — “АРМА Моторс” — продовжила вигравати державні тендери на постачання автомобілів тим самим правоохоронним органам. А 24 липня 2023 року журналістка BBC News Україна Оксана Тороп оприлюднила статтю, в якій йдеться про те, що розслідування про державну зраду співробітників українських спецслужб рухаються вкрай повільно.

Судячи зі слів голови аналітичного центру StateWatch Гліба Канєвського, станом на початок 2024 року ситуація не змінилась

Нагадаймо, що колишній генпрокурор Руслан Рябошапка назвав макулатурою кримінальну справу, де фігурував син Байдена, якого Дубінський, Деркач і Кулик намагалися звинуватити у корупції.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.