Четверг, 08 февраля 2024 06:08

Ворог серед нас: "слуга народу" Федієнко знищив цифрову революцію бойових систем ЗСУ. СБУ його антиукраїнська діяльність не цікавить

У законопроєкті №10062 внесли правку, яка забороняє бойовим системам будь-яку інтеграцію.

Про це у "Фейсбуці" повідомив глава ЦПК Віталій Шабунін.

"Слуга" Олександр Федієнко знищив цифрову революцію бойових систем ЗСУ (проголосовану в законопроєкті №10062). Нагадую, закон №10062 дозволив винесення бойових систем у військові хмари союзників, чим мав прискорити масштабування наших бойових систем, а також розширити нам доступ до розвідданих партнерів", — йдеться в повідомленні.

За словами Шабуніна, "Федієнко і ко вліпили в текст закону правки, якими ЗАБОРОНИЛИ бойовим системам (в хмарах союзників) БУДЬ-ЯКУ ІНТЕГРАЦІЮ з БУДЬ-ЧИМ (навіть між нашими власними системами)".

"Уявіть, аеророзвідник знайшов ворога. Замість того, щоб передати його координати, тицьнувши на екран, пілот буде набирати їх вручну, щоб переслати на засоби ураження (а там координати будуть забивати в іншу систему). Для розуміння, координати це від 12 до 16 цифр… А якщо цілей кілька? А якщо вони рухаються? А якщо цілі автоматично визначаються сенсорами і таких цілей сотні?

Хто все це буде вручну з систем виявлення у системи ураження вносити (і окремо в систему ситуаційної обізнаності), ще й щохвилини перебивати координати? Федієнко з Києва? Ну і можна забути про автоматизовний потік розвідданих від союзників.

В топку масиви даних з їх військових супутників (включно зі знімками), найрізноманітніших сенсорів та радарів, а також засобів радіотехнічної розвідки і т.д. Федієнко і ко вирішили, що все це Силам Оборони не потрібно. Дійсно, навіщо?" — наголосив Шабунін.

Глава ЦПК зазначив, що Федієнко, скоріше за все, захищає систему "Дзвін".

"Дзвін — це корупційний гівнософт, лобійований, іншим "слугою" з оборонного комітету (Здебським). Розслідування про те, як крали на Дзвоні, Bihus.info робили ще у 2018. На цій програмі не просто крадуть наші гроші – нею ЗСУ заганяють в камʼяний вік", — додав він.

Шабунін нагадав, що помічника Здебського СБУ викрила на державній зраді, а Федієнко брав на поруки вже ексголову Держспецзвʼязку Щиголя, якого НАБУ викрило на крадіжці 62 млн грн і в якого знайшли $1,2 млн у криптовалюті.

Федієнко — співавтор скандального законопроєкту №7351 який надавав право самостійно убивати військовослужбовців командуванням ЗСУ за невиконання наказів без будь-яких доведених обставин, таким чином, оцінений у ЗМІ як спроба відновити смертну кару в Україні.

Можливо, СБУ таки зацікавить системна антиукраїнська діяльність нардепа Олександра Федієнко, злочини якого викривають журналісти, саме за якими системно стежить СБУ.

Федієнко Олександр Павлович своїми справами доводить, що він працює проти Держави Україна, проти народу України, він послідовно нищить оборонний потенціал держави.

Але на все приходить час розплати.

«Аргумент»

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.