Воскресенье, 11 февраля 2024 05:33

У Черкасах попрощалися із загиблими на війні захисниками: один був контрактником, інший – віддав армії 20 років

Читать на русском

У Черкасах попрощалися із загиблими на війні захисниками: один був контрактником, інший – віддав армії 20 років

У Черкасах попрощалися із загиблими на війні захисниками : один був контрактником, інший – віддав армії 20 років

Місто Черкаси навіки попрощалося ще з двома захисниками України. В останню путь провели штаб-сержанта Богдана Сергієнка та сержанта Сергія Богославця.

Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Він також розповів про загиблих воїнів.

Богдан Сергієнко народився на Луганщин, там закінчив гімназію, а потім проходив службу у внутрішніх військах МВС України. Згодом вступив до лав прикордонної служби, проходив службу за контрактом.

"Сміливий прикордонник, вірний військовій присязі, загинув за нашу Батьківщину під час ворожого штурму в Донецькій області. Йому назавжди залишиться 30 років", – зазначив міський голова.

У Черкасах попрощалися із загиблими на війні захисниками: один був контрактником, інший – віддав армії 20 років dqdiqhiqdkideeant

Сергій Богославець з Черкас. Після строкової військової служби працював на різних підприємствах Черкас. У 2003 році підписав контракт зі Збройними Силами України.

Богославець у 2004 році перебував з миротворчою місією в Іраку. На початку повномасштабного вторгнення РФ був мобілізован (служив на посаді командира зенітного відділення в одній з військових частин).

"На жаль, серце військового не витримало. Він помер у районі виконання завдання в Кіровоградській області, кілька днів не доживши до свого 48-річчя", – розповів Бондаренко.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.