Среда, 17 апреля 2024 05:41

Богдан Буткевич: Таких як Ганна Маляр там чимало

"Бачу як всіх попердолило від чергового висеру сорому української псевдо-військової комунікації на прізвище "Ганна Маляр". З приводу військових і демобілізації.

Не розумію, що вас дивує. Це та сама людина, яка запустила фейки про російські танки на Оболоні чи дрг на Берестейській на початку війни. І досі не вибачилася за це перед родинами загиблих наших військових. Загиблих від "френдлі-фаєр".

Так, ніякого російського десанту на Печерську, про який бреше Зе — ніколи не було.

Це та сама персона, яка не пустила українських журналістів у щойно звільнений Херсон — щоб туди спочатку приїхав і попіарився Зе з єрмаком.

Це та сама персона, яка ще півтори місяці після падіння Соледару в січні 2023 р. змушувала всіх брехати, що він під нашим контролем.

Це та сама персона, яка робила все можливе від себе, щоб перекрити шлях журналістам на фронт. А потім ми собі задаємо питання, чому наша війна не у фокусі уваги?

Це та сама людина, яка постійно брехала в угоду єрмачні про будь-що. Наприклад — про звільнення тої ж Кліщиївки. Ну, щоб Зе кожен день заявляв хоч про якусь "перемогу".

Її справа живе і зараз. Коли МО бреше, що ми не відійшли з певних населених пунктів- щоб не ламати малину зеленському. Який на днях збрехав, що у нас все стабілізовано на фронті.

Власне, ця мадам — це уособлення політики ОП. Взяти агресивних невігласів, які за посаду і статус готові на будь-які підлощі і брехню. Замість стратегічних комунікацій — постійний тупий особистий піар Зеленського і рожеві шмарклі для його цільової аудиторії "какая разніца как вєріть в ЗСУ — головне щоб не чіпали".

Тому це тільки початок кампанії з дискредитації ЗСУ. Єрмачня чудово розуміє, що армія Зе ненавидить. Тому — треба зробити із ЗСУ ворогів.

Маляр буде дуже старатися. І не тільки вона. Їх там чимало."

Автор: Богдан Буткевич, журналіст

(Джерело).

Вгорі: брехлива Ганна Маляр, фото з відкритих джерел

«Аргумент»

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.