Вторник, 23 января 2024 05:06

П’ятьом підозрюваним у справі Гринкевича обрали запобіжні заходи, - ОГП

Читать на русском

П’ятьом підозрюваним у справі Гринкевича обрали запобіжні заходи, — ОГП

П’ятьом підозрюваним у справі Гринкевича обрали запобіжні заходи, — ОГП

Прокурор у справі Романа Гринкевича заявив, що стосовно всіх осіб, крім Ігоря Гринкевича, які вже отримали підозри у цій справі, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 500 мільйонів гривень.

"На даний момент у даній кримінальній справі є п’ять підозрюваних, чотирьом з них обрали запобіжний захід. Вони перебувають під вартою. Відносно Ігоря Гринкевича запобіжний захід не обирався, оскільки він перебуває під вартою в іншій кримінальній справі і на даний момент у цьому немає необхідності", — заявив прокурор Ярослав Гаврищук.

Він також додав, що можливим фігурантам у цій кримінальній справі, які є посадовими особами міністерства оборони, про підозру наразі не повідомлялося.

"Нам ще необхідно виконати певні слідчі та процесуальні дії для отримання об’єктивного розслідування. Ми розуміємо суспільний резонанс та просимо дочекатися закінчення розслідування", — заявив Гаврищук.

Прокурор також додав, що зараз він не може стверджувати, що Роман Гринкевич перебував в Одесі для того, щоб залишити територію України.

"Я точно можу сказати, що Гринкевич ховався від слідства з 18 січня. А якщо під час розслідування буде встановлено, що він намагався залишити територію України, ми обов’язково про це повідомимо. Зараз я не можу про це говорити", — заявив Гаврищук.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.