Вторник, 16 апреля 2024 15:48

Спартак Суббота освідчився 24-річній дівчині: який вигляд має обраниця скандального афериста

Читать на русском

Спартак Суббота освідчився 24-річній дівчині: який вигляд має обраниця скандального афериста

Спартак Суббота освідчився 24-річній дівчині : який вигляд має обраниця скандального афериста

Скандальний "психотерапевт" Спартак Суббота, у минулому відомий як учасник "Подкаст терапії" з Євгеном Яновичем, освідчився своїй обраниці та розсекретив її імʼя. Блогер вирішив повʼязати своє життя з 24-річною Єлизаветою Комар.

Дівчина, як помітно по її Instagram, захоплюється фотографуванням і моделінгом. Про плани побратися вони розповіли в stories.

Вона сказала  qrxiquikhihdant

Єлизавета показала фото з обручкою та написала: "Так", а поруч залишила позначку свого нареченого. Він це перерепостив, повідомляючи своїм 150 тисячам підписників новину.

Вона сказала

Жодних подробиць про роман 32-річного "психолога" та українки немає ані в ЗМІ, ані в їхніх блогах. Однак можна припустити, що обраниця Спартака Субботи приїхала до столиці з Дніпра, адже в її профілі є багато фото з геолокацією цього міста, датованих різними роками.

Вона сказала

Із підписниками дівчина зізналася, що дуже полюбляє фотографувати, а також поділилася кадрами зі своїх тематичних фотосесій у Києві та Дніпрі. До слова, 14 квітня модель святкувала день народження, тому, можливо, пропозиція руки та серця від Субботи була присвячена до 24-річчя або зроблена наступного дня.

Вона сказала

Вона сказала

Білявка слідкує за своєю фігурою, займається в спортзалі, танцює, любить подорожувати Україною та за кордоном. Минулого літа, наприклад, українка відпочивала в Парижі та Барселоні.

Вона сказала

Вона сказала

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.