Вторник, 02 мая 2023 06:48

У Білій Церкві військові інструктори з Канади та України обмінялися досвідом (ВІДЕО)

У Білій Церкві військові інструктори з Канади та України обмінялися досвідом (ВІДЕО)

У суботу, 29 квітня, на базі навчально-тренувального центру Добровольчого підрозділу "Україна" ім. Семена Палія відбувся навчально-тренувальний захід за участі військових інструкторів з Канади та України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Військові інструктори з Канади та України брали участь у військових конфліктах та прибули до Білої Церкви, аби передати свій досвід бійцям добровольчих формувань. Добровольці мали змогу отримати практичні знання та навички з тактичної медицини, ведення бойових дій у складі підрозділу та багато іншого. В комплексі бойової підготовки були відтворені методи навчання військовослужбовців з тактичної медицини, бойових мистецтв, тактики ведення бойових дій у складі підрозділу.

Ці навчання є початком проєкту "Стань свідомим – збережи життя", започаткованого громадською організацією "Ротарі клуб Київ – столиця". Біда українців, пов’язана з російською агресією, не залишила байдужими колишніх військових, які в якості волонтерів приїхали в Україну, аби поділитися своїм досвідом.

Навчальні тренування були корисними не тільки для військових, а й для цивільного населення. Адже всі бажаючі могли отримати базові навички поводження зі зброєю та знання з первинної медичної допомоги.

Нагадаймо, що у Білій Церкві УПЦ МП позбавлять права користування двома земельними ділянками.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.