Среда, 14 февраля 2024 12:33

У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок (ФОТО)

У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок (ФОТО)

Перший заступник Київської ОДА Микола Бойко перевірив хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській , 4 у Гостомелі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

До виїзної перевірки також долучилися представники Департаменту регіонального розвитку, підрядника та ПРООН, що здійснює незалежний технічний нагляд.

Капремонт будинку на Проскурівській, 11 на фінальному етапі. Вже завершені зовнішні роботи з утеплення та оздоблення фасадів, вставлені вікна, двері, облаштовані місця загального користування тощо. Наразі підрядник завершує облаштування квартир та ремонт укриття, яке розташоване в будинку.

У п’ятиповерхівці за адресою Проскурівська, 4 роботи ще тривають. Тут будівельники завершують облаштування фасаду та покрівлі, продовжують працювати над ремонтом пошкоджених квартир та облаштуванням місць загального користування.

Будинки відновлюють коштом UNITED24. Під час перевірки були виявлені незначні зауваження, які підрядник зобовʼязався виправити в короткі терміни.

Нагадаймо, що у Київській області завершили роботи з відновлення Гостомельської амбулаторії Ірпінського ЦПМСД, яка постраждала від російських загарбників.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.