Понедельник, 08 апреля 2024 18:20

Співробітнику УДО повідомили про підозру в умисному вбивстві через смерть підлітка в Києві – ОГП

Працівники ДБР раніше відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі хлопця на станції фунікулера в Києві

Військовослужбовцю Управління державної охорони повідомили про підозру через загибель підлітка у фунікулері Києва, повідомив Офіс генерального прокурора 8 квітня.

«За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону військовослужбовцю Управління державної охорони України повідомлено про підозру в умисному вбивстві», – повідомило відомство.

Офіс додає, що підозрюваного затримали, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування веде Державне бюро розслідувань.

Працівники ДБР раніше відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі хлопця на станції фунікулера в Києві. У Бюро наголосили, що правоохоронець вже відсторонений від виконання своїх обовʼязків. Його командування надає сприяння у проведенні слідчих дій.

За даними слідства, 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. На верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка, той розбив головою скло і отримав поріз шиї. Від поранення хлопець помер на місці.

Форум

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.