Вторник, 09 апреля 2024 05:57

Мінкульт оголосив список, кого можна бронювати від призову

Читать на русском

Мінкульт оголосив список, кого можна бронювати від призову

Мінкульт оголосив список , кого можна бронювати від призову

Міністерство культури та інформаційної політики України видало низку наказів про визнання певних підприємств "критично важливими". Зокрема, серед них канали, що беруть участь у телемарафоні, музеї та заповідники.

В Україні під час військового стану та загальної мобілізації деякі підприємства можуть бронювати своїх працівників від призову. Таким чином, Мінкульт видав накази про броню низки організацій.

5 березня Мінкульт видав наказ про підтвердження статуту ТОВ "Телеодин" критично важливого підприємства, установи та організації для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення у особливий період. Зауважимо, що діяльність "Телеодин" спрямована на телевізійне мовлення.

 queiqxeihuidrdant

3 березня з’явився наказ щодо підтвердження статусу критично важливого підприємства акціонерному товариству "Національна громадська телерадіокомпанія України". 2 березня Мінкульт оприлюднив наказ про підтвердження такого статусу ТОВ "Ми-Україна". Зокрема, критично важливими визнані телеканали, які беруть участь у телемарафоні "Єдині новини".

У той же день також було видано накази про надання статусу критично важливого підприємства, установи чи організації для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період для Національного музею Тараса Шевченка, Національного заповідника "Софія Київська" та Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній".

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.