Среда, 17 апреля 2024 21:13

Зрадник України Юрій Бардаш "пояснив" ненависть Данилка до РФ

Читать на русском

Зрадник України Юрій Бардаш

Зрадник України Юрій Бардаш " пояснив " ненависть Данилка до РФ

Український продюсер та музикант Юрій Бардаш, який після 24 лютого 2022 року виїхав до РФ та взимку 2024-го отримав російський паспорт, висловився з приводу Андрія Данилка, відомого за образом Вєрки Сердючки. Зрадник "пояснив" позицію співака, назвавши її антиросійською.

Окрім того, у новому інтерв’ю для російського медіа Бардаш згадав і президента України Володимира Зеленського. За словами продюсера, нелюбов до Росії виникла в Данилка з виконання пісні "Lasha Tumbai".

Пропагандист зазначив, що "загалом це дуже талановитий, великий артист" та додав, що українська зірка "очевидно нетрадиційної орієнтації". "Вони із Зеленським тут зійшлися. Він поставив на ту систему, на ту західну культуру, на той гедонізм, у якому завжди жив, – каже Бардаш. – Ви хочете жити паразитами. Тобто вся західна культура пропонує саме це: 90% рабів, які за копійки працюють, і 10% тих, хто обслуговує, – політики і культура".

Засновник гурту "Гриби" та Quest Pistols також наголосив, що культура – це інструмент, який можна використовувати у політиці і впливати на велику кількість людей: "Це важливо розуміти, тому що куля, коли в ціль летить, вбиває одну людину. Пісня, яка вилітає, – зона ураження в рази більша, ніж у будь-якої зброї".

 queiqxeihuitxant

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.