Четверг, 04 апреля 2024 13:18

Завтра в Полтаві відбудеться Український Жіночий Конгрес

У п’ ятницю , 5 квітня, у місті Полтава відбудеться регіональний Український Жіночий Конгрес.

Про це повідомила співзасновниця УЖК, віцеспікерка Олена Кондратюк у дописі на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами Олени Кондратюк, участь у Конгресі візьмуть жінки, що працюють у регіонах у різних сферах і на різних посадах, очільники регіональної й центральної влади, а також посли країн G7, європейських країн і представники міжнародних організацій.

Тема Конгресу – “Шлях до відновлення: участь жінок на місцевому рівні”.

“Ми хочемо, щоб усі обмінялись досвідом та пропозиціями. Щоб голова ОВА зустрівся з підприємицею, а жінка-мер — з волонтеркою. Щоб Мінекономіки дізналося, чи доходять їх програми кредитування та навчання до регіонального жіночого бізнеса. Щоб жінки з громад чесно зізналися, чи мають вони доступ до ухвалення рішень в регіоні. Щоб громадські активістки брали участь у регіональному партійному будівництві”, – зазначила співзасновниця Конгресу Олена Кондратюк.

Офіційний сайт Українського Жіночого Конгресу повідомляє, що дискусії відбуватимуться у трьох тематичних панелях: про лідерство жінок на місцях, про нові виклики для громадянського суспільства, про економічну участь жінок у відбудові.

“Наша мета – домогтися доступу жінок до ухвалення рішень на місцевому рівні”, – зазначили в УЖК.

Олена Кондратюк повідомила, що вільних місць у залі, де триватиме УЖК. Полтава, уже немає. Вона запросила долучитися до роботи Конгресу онлайн.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.