Среда, 30 ноября 2022 11:21

Нардепу Волинцю, який був у лікарні, вручили обвинувальний акт

Депутат Верховної Ради Михайло Волинець від фракції «Батьківщина», який ховався від НАБУ у лікарні, вручили обвинувальний акт. Про це повідомляють НАБУ та САП.

Детективи НАБУ розшукали народного депутата, якого обвинувачують у недекларуванні на майже 1,79 млн гривень. Його знайшли в одній з лікарень Києва та вручили обвинувальний акт, який скеровано до ВАКС.

Це стало можливим завдяки здійсненим ефективним розшуковим заходам з боку НАБУ і САП.

У листопаді 2022 року нардепу повідомили про підозру. Крім того, його оголосили у розшук через систематичне ігнорування повісток про виклик до детективів. Раніше нардеп і голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець повідомив, що він у лікарні, а його оголошували в розшук.

Тепер Волинець відреагував на справу так: «Вірю, що правда обов’язково переможе. Ні один з фактів, які згадуються у публікаціях, не підтверджений. Підозри базуються на чиїхось особистих судженнях. Як вони будуть доказувати у суді висмоктане з пальця?».

Нагадаємо, нардепу повідомили про підозру 17 листопада. Він обвинувачується у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік, а саме даних про доходи та автівку особи, з якою мав спільний побут, а також факт користування позашляховиком сина.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.