Четверг, 15 февраля 2024 21:11

Російський співак Малінін виклав "синьо-жовте" відео після скандалу на концерті в Саратові

Читать на русском

Російський співак Малінін виклав

Російський співак Малінін виклав " синьо-жовте " відео після скандалу на концерті в Саратові

Російський співак Олександр Малінін, який у 2004 році отримав звання народного артиста України, потрапив у скандал після свого виступу в Саратові. Перед концертом місцеві чиновники домовилися з виконавцем романсів, що той зі сцени публічно підтримає так звану "спецоперацію" та окупантів. Малінін пообіцяв виконати умови, але не зробив цього. Масла у вогонь підлило відео, яке артист оприлюднив на тлі скандалу. Z-патріоти угледіли в ньому синьо-жовтий прапор.

Пропагандисти бісяться та звідусіль кричать, що Малінін підтримує Україну. Сам же співак замовчує геноцид українського народу, до якого раніше ставився з помітною повагою та любовʼю.

Саратовський депутат Роман Грибов після того, як Малінін проігнорував "завдання" похвалити політику Кремля та розвʼязану ним терористичну війну, назвав співака боягузом. Путінський посіпака заявив, що виконавець просто злякався втратити свою нерухомість у Німеччині, а також нагадав про його звання народного артиста України та про те, що той мешкає значну частину часу в Європі.

Малінін ніяк не коментував скандал, а от його дружина відповіла: "Я вважаю, що народному артисту не солідно виправдовуватися перед такою дурною провокацією".

Співак тим часом оприлюднив відео з концерту в Саратові. Стоп-кадром він обрав такий момент, який візуально дійсно поєднав у собі синій і жовтий кольори.

Російський співак Малінін виклав  qkxiqdxiqdeihrant

Хворі російські пропагандисти не сумніваються – це не випадковість. Вони пишуть: "На обкладинці відеовиступу зірки красувався двоколор, складений із одягу артиста та кольору софітів. Обкладинку для відео під час публікації в соцмережах, як правило, вибирають вручну. На ролику із Саратова протягом кількох секунд створився пересвіт, через який чорний костюм Малініна забарвився у синій. Оскільки тривалість уривка була вкрай мала, існує висока ймовірність, що її поставили навмисне або представники зірки, або він сам".

Що цікаво, зараз у профілі Малініна цієї публікації вже немає. Очевидно, побоюючись втратити один із двох стільців, на яких він сидить, співак вирішив не дражнити зайвий раз Z-патріотів.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.