Воскресенье, 04 февраля 2024 14:39

Зеленський після наради на Запоріжжі вручив нагороди захисникам України

Читать на русском

Зеленський після наради на Запоріжжі вручив нагороди захисникам України

Зеленський після наради на Запоріжжі вручив нагороди захисникам України

Президент України Володимир Зеленський вручив високі державні нагороди воїнам, що протистоять російським окупантам на Запоріжжі. Нагородження відбулося на передових позиціях 65 ОМБр у районі населеного пункту Роботине.

Глава держави звернувся до захисників, зазначивши, що на українських воїнах сьогодні лежить вирішальна місія: відкинути ворога та здобути Перемогу. Подробиці повідомляє сайт глави держави.

"Маю велику честь бути сьогодні тут. Підтримати вас і вручити нагороди. На ваших плечах така складна, вирішальна місія – відкинути ворога й перемогти в цій війні. Я вам бажаю цієї перемоги. Бажаю зробити все, щоб ця перемога була швидшою. Щоб вас підтримували рідні, близькі та всі громадяни України. Всі адекватні люди у світі розуміють, що у вас найскладніша робота, і всі українці вами пишаються", – наголосив Зеленський, звертаючись до воїнів.

 dqdiqhiqdkidedant

Перебуваючи у розташуванні 65 окремої механізованої бригади у селі Роботине, президент не лише поспілкувався з воїнами, а й вручив їм високі державні нагороди.

Так, з рук Зеленського відзнаку президента "Хрест бойових заслуг" отримав командир розвідувального взводу старший лейтенант Андрій Ольшанський. Його побратимам глава держави вручив ордени Богдана Хмельницького та "За мужність".

Окрім того, Зеленський заслухав інформацію про оперативну обстановку від командувача оперативного угруповання військ "Запоріжжя" Володимира Горбатюка.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.