Среда, 06 марта 2024 20:49

Студію "Квартал 95" знову жорстко розкритикували в Мережі – цього разу за жарт про роз’єднану війною родину

Читать на русском

Студію

Студію "Квартал 95" знову жорстко розкритикували в Мережі – цього разу за жарт про роз’єднану війною родину

Студію "Квартал 95" знову жорстко розкритикували в Мережі. Українці залишали гнівні коментарі під новим відео, оприлюдненим в Instagram гумористів.

У Мережі обурилися жартом про повернення дружини з-за кордону до свого чоловіка в Україну.

У номері акторка Ірина Гатун під акомпанемент піаніста Євгена Хмари виконала пісню про довгоочікувану зустріч чоловіка і дружини вперше з початку повномасштабної війни. Для цього гумористи використали українську народну пісні "Ой у вишневому саду".

У коментарях українці назвали подібні висміювання українських чоловіків і жінок недоречними в умовах війни.

«Чомусь зовсім не смішно… Просто ллються сльози», «Так замініть чоловіків в окопах, щоб ті відпочили! Фу», «Ви думаєте, що це смішно? Як можна насміхатися над горем людей? Невже жінки по півтора року не бачили своїх чоловіків зі своєї волі? Батьки не бачать дітей, жінок, чоловіків. Йде війна, а ви іржете. Гидко», «Та згиньте вже з екранів», «Якби ти сама таке пережила, ти б таке не співала! Навіщо їх показувати!!!», «Ваше місце в окопі», «Смішно… дуже, обхохочешся, вам тема для шоу, а в народу біль, печаль. Дно і ганьба», «Це не смішно — це боляче», «Тупі жарти», «Поламані долі, сім’ї, багато хто вже ніколи не побачить, цвинтарі — розміром з міста… з чого сміятися!!!», — пишуть у Мережі.

Студія Квартал 95 не вперше піддається критиці. Так, у січні новорічний номер Кварталу, де в жартах нижчого ґатунку обіграно українську мову переселенки з окупованого росіянами міста Скадовськ, набув в Україні скандального розголосу. Кварталівців закликали вибачитися за недоречні жарти, а Комісію журналістської етики — відреагувати на цей епізод.

Сюжет про переселенку зі Скадовська, який викликав обурення українців, вийшов у Новорічну ніч. Наступного дня мер міста Скадовськ обурився глузуванням над жителями окупованого Росією міста. Партнер акторки по номеру Юрій Великий оприлюднив вибачення, однак воно викликало додаткове обурення. Компанія 1+1 Media також вибачилася за номер перед жителями окупованих територій і пообіцяла вирізати номер із запису ефіру. Ірина Гатун також принесла вибачення, при цьому назвала людей, які її критикують, «проплаченими тварюками». У Києві скасували виставу за її участю, а сайт Миротворець вніс акторку до своєї бази через відвідування нею окупованого Криму та публічну наругу над українцями з окупованих територій.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.