Вторник, 16 января 2024 22:13

Жителя Рівненщини засудили за крадіжку пального на АЗС

Читать на русском

Жителя Рівненщини засудили за крадіжку пального на АЗС

Жителя Рівненщини засудили за крадіжку пального на АЗС

Він замовив залити повний бак бензину, а потім зник, не розрахувавшись. Чоловік, який уже мав судимість за цією статтею, попередньо усе спланував — змінив номерні знаки на автомобілі і був у сонцезахисних окулярах в темну пору доби.

Про це йдеться у вироку Рівненського районного суду.

Згідно з ним, уродженець Квасилова у листопаді 2019 року майже о 22:00 приїхав автомобілем Mitsubishi Space Star на АЗС в Колоденці Рівненського району та попросив в оператора залити повний бак бензину А-95. Попередньо він змінив на авто номерні знаки і вдягнув сонцезахисні окуляри.

Розмовляючи по мобільному телефону, направився в сторону оператора АЗС, не маючи наміру заходити всередину приміщення для сплати грошових коштів за отриманий товар. Працівник АЗС вважав, що чоловік оплачує купівлю пального у оператора АЗС, добровільно ввімкнув колонку і здійснив заправку автомобіля пальним. Отримавши пальне на суму 1663,97 гривень, він покинув територію заправки — йдеться у вироку.

Чоловіка обвинувачували у шахрайстві. У суді він зізнався, що заправку пальним без розрахунку він спланував. Також заявив, що у вчиненому розкаюється.

При призначенні покарання суд взяв до уваги те, що раніше чоловік мав судимість за цією ж статтею. Відтак обвинуваченого позбавили волі строком на п’ять років і два місяці. За засудженим залишили право на апеляцію.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.