Суббота, 09 марта 2024 06:02

Німеччина неодноразово отримувала попередження від України щодо російських шпигунів, - Данілов

Читать на русском

Німеччина неодноразово отримувала попередження від України щодо російських шпигунів, — Данілов

Німеччина неодноразово отримувала попередження від України щодо російських шпигунів , — Данілов

Росіяни, як зазначив секретар РНБО Олексій Данилов, слухають розмови німецьких чиновників, тож їхніх шпигунів не варто недооцінювати.

Україна неодноразово застерігала Німеччину щодо російських шпигунів на території країни. У The Times секретар РНБО Олексій Данилов зробив відповідну заяву.

Він прокоментував перехоплення розмови німецьких офіцерів щодо використання ракет Taurus в Україні. За його словами, російська шпигунська мережа в Німеччині досягла настільки глибоко, що Росія могла перехопити й інші розмови, які можуть зашкодити Заходу.

"Ми на кожній зустрічі з німецькими депутатами та чиновниками попереджали про дуже активну шпигунську мережу росіян", — пояснив він.

Росіяни, за його словами, слухають розмови німецьких чиновників, їхні шпигуни не варто недооцінювати. Данилов пояснив, що до падіння Берлінської стіни 1989 року в Німеччині було багато шпигунів, і що сини та дочки тих оперативників зараз активно працюють у країні.

Німеччина дуже вразлива до російського впливу. Це пов’язано з їхнім минулим і співпрацею німців та росіян до повномасштабної війни в Україні.

Оставить комментарий

Убедитесь, что Вы ввели всю требуемую информацию, в поля, помеченные звёздочкой (*). HTML код не допустим.